Patientforløb:
For at kunne hjælpe mine patienter bedst muligt er det vigtigt for mig at have forundersøgelsen grundigt på plads. Det sikrer kvalitet i behandlingen af dig. Derfor afsættes der altid god tid til grundig gennemgang af sygehistorie, klinisk undersøgelse og om nødvendigt billeddiagnostik. Sygehistorien har relevans i fht. din oplevelse af symptomet, forværrende og lindrende faktorer, dit daglige bevægemønster og meget mere. Ved den kliniske undersøgelse vil der blive set på kropsholdning, du vil blive bedt om at udføre bevægelser og du vil blive undersøgt for bevægelighed i leddene, stramhed i led, sener og muskler. Under hele undersøgelsen vil jeg forklare hvad jeg laver – og du er velkommen til at stille spørgsmål. Oplever jeg at der er behov for billeddiagnostik, kan jeg tage billederne her i klinikken. Røntgenbillederne kan bruges til at underbygge diagnosen, men også til at indikere om der er særlige hensyn der skal tages hensyn til i min behandling. Det kan feks være slidgigt eller afkalkede knogler, der fordrer en særlig tilpasning af behandlingen.

Hvis der under min undersøgelse dukke noget op jeg vurderer skal undersøges nærmere, kan jeg herfra henvise til yderligere udredning, feks. scanning.

 

Når diagnosen er stillet og vi har talt om et behandlingsforløb, vil der ofte sættes tider i kalenderen til de næste behandlinger. Typisk vil hyppigheden af behandlinger ligge tættest i starten for senere at udfases til du igen er selvkørende. I den sidste fase vil vi tale om forebyggelse og hvad du selv kan gøre for at opretholde resultatet. Det kan være ved rådgivning om ergonomi og øvelser til hjemmetræning. Forløbet slutter oftest med et kontrolbesøg for at sikre der ikke kommer uventede tilbagefald.

 

Efter behandlingen oplever langt de fleste en umiddelbar bedring i bevægeligheden, der kan gå lidt inden smerterne forsvinder og enkelte føler kortvarigt at smerteniveauet stiger. Typisk vil du oplever træthed efter en behandling og det er vigtig at du drikker masser af vand og bevæger dig i et roligt tempo efter behandlingen. Du vil altid få et ord med på vejen om lige netop din behandlings proces.

Oplever du noget i klinikken der ikke lever op til dine forventninger må du endelig kontakte os, så vi kan få talt om hvad der er opstået. Derudover har vi pligt til at informere om at der er mulighed for at indgive klager over evt. hændelser via Styrelsen for Patient for Patientklager. https://stpk.dk/

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Navn går her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. Y